Anlægsgartner i Hedensted

En anlægsgartner tager sig af mange typer arbejde. De mange arbejdsopgaver er derfor under uddannelsen delt op i to specialer. Den uddannede anlægsgartner vælger her at specialisere sig inden for anlægsopgaver eller plejeopgaver. Der findes også lidt mere specielle opgaver, som varetages på tværs af de to specialer, herunder anlæg af temahaver, grønne tage og bassiner.

Anlægsopgaver af Den Lille Anlægsgartner

Anlægsopgaver kan være alle former for anlæg af udearealer ved private boliger, virksomheder, boligforeninger, sygehuse og sportsarealer til byrum, parker og grønne områder i byen. Typiske arbejdsopgaver vil være lægning af sten og fliser, opførelse af trapper, støttemure, hegn, udformning af terræn inklusiv etablering af græsplæner. Når man anlægger, opbygger man et areal, gerne efter tegning. Terrænet tilpasses, belægninger og vandafledning bygges op og der opsættes inventar.

Plejeopgaver i haven eller på grunden

Plejeopgaver kan omfatte fældning og beskæring af træer og buske, klipning af hække, flytning og deling af planter samt græsslåning. Det er også oftest denne del af gartnere der tager sig af plantning af træer, buske, stauder.

Rådgivning af en erfaren anlægsgartner

En anlægsgartner har også ofte en vigtig rolle som rådgiver og designer i forhold til kunden, når det drejer sig om anlægning eller pleje af den enkelte kundes anlæg. Man vil derfor opleve at den enkelte anlægsgartner har viden indenfor både anlægning og pleje.

Lad os stå for jeres projekt

Søger I en dygtig og erfaren anlægsgartner i Hedensted til at hjælpe med jeres projekt, er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi har erfaring med både små og store opgaver. Ring på telefon 75 65 52 96 eller skriv på mail info@dlag.dk og få et uforpligtende tilbud. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer jeres henvendelse så hurtigt som muligt.