Havetegning

Mange havedrømme forbliver desværre kun drømme, men sådan behøver det heldigvis ikke være. Der er flere muligheder for at få hjælp til at få realiseret sine havedrømme. Hos Den Lille Anlægsgartner hjælper vi gerne med at komme i gang med drømmene.

I vores planer lægger vi vægt på, at I får et flot og funktionel anlæg.

At få lavet en haveplan er en god investering, men også en langsigtet løsning. Ud fra ønsker og en samtale med havens brugere, får man en plan over, hvordan den den fremtidige have skal tage sig ud. Man får skabt sammenhæng i haven og undgår at arbejde forskellige steder i haven uden det store overblik. Med haveplanen kan der med fordel arbejdes i forskellige områder af haven, da man nu har den færdige ide. I kan nu bevæge jer fremad med havedrømmene, som lysten og penge nu tillader det.

Plantegning 1

Plantegning 2

Plantegning 3

Fremgangsmåde og pris

Havetegning er en proces med flere punkter undervejs. Herunder forklares, hvordan vi hos Den Lille Anlægsgartner løser opgaven.

Når beslutningen er truffet, aftaler vi en tid for et formøde. For at processen kommer godt fra start, er det en stor fordel, hvis I allerede inden vores møde kan fremskaffe en grundtegning. Den skal indeholde skellinjer på hele grunden samt bygningernes placering og tilstræbes at være i målestoksforholdet 1:100 eller 1:200. Hvis der på grunden er elementer, der skal være en del af den nye have, indtegnes de også på denne tegning. Teknisk forvaltning kan i nogle tilfælde sende en gratis grundplanstegning. Hvis det ikke er muligt at skaffe tegninger, eller I ikke selv ønsker at foretage opmålingen over grunden med hus, kan vi mod betaling udføre arbejdet med den nødvendige opmåling. Dette udføres på timeløn.

På formødet skal vi have styr på jeres ideer og tanker om jeres nye have. Samtidig får vi en mulighed for at se haven. I slutningen af mødet vil I få en pris på netop jeres projekt ud fra besøget. Mødet afregnes med timeløn, og varigheden ligger typisk mellem 1 og 2 timer.

Alle projekter er forskellige. Nogle løses med en fuld haveplan, mens andre drømme realiseres ved hjælp af en haveskitse. En anden mulighed er, at man først får lavet en haveskitse, og når linjerne i den nye have er lagt, går man skridtet videre og får lavet en fuld haveplan.

Havebesøg:

Vi hjælper jer gerne på vej med havens udfordringer. Det kan være I står og mangler ideer til fornyelse i bedene, eller har spørgsmål om pleje af haven. Havebesøg udføres på timeløn.

Haveskitse:

Her får I en rå computertegnet plantegning, der giver jer overblik over havens nye udseende, havens linjer. Det vil ikke være udspecificeret, hvilke planter der skal bruges til projektet. Prisen varierer alt efter projektets størrelse, men starter fra 2000 kr. incl. moms. plus formøde.

Fuld haveplan:

Her får I en computertegnet målfast plantegning af projektet med elementer og planter. Derudover modtager I en signaturforklaring, planteliste med navne og antal på de valgte planter samt en idebeskrivelse af særlige forhold, såfremt det er nødvendigt. Prisen varierer alt efter projektets størrelse og omfang, men ligger typisk imellem 2000 – 8800 kr. incl. moms plus formøde.

Hvis der ønskes snit- eller detailtegninger, skal påregnes en merpris.

Vi laver også gerne tegninger af mindre områder i haven. Det kunne være ideer til forhaven, omlægning af bede, specialbede samt ny indkørsel. Priser aftales på forhånd.