Referencer

“Den Lille Anlægsgartner sørger for at holde vores udenomsarealer rene – feje og fjerne skidt, så det ser pænt ud. I vintersæsonen står de for snerydning og salter efter behov. De styrer selv, hvornår der skal gøres hvad, og den ordning fungerer yderst tilfredsstillende”

– Tage Andersen, Ønske Børn

“Vi indhentede nogle tilbud og syntes godt om det, Den Lille Anlægsgartner kunne levere. Det har også levet fuldt ud op til forventningerne – vi er meget tilfredse med det vedligeholdelsesarbejde, Claus og hans folk udfører”

– Poul Andersen, VUC Horsens Huset

“I de år, vi har samarbejdet med Den Lille Anlægsgartner, har de altid holdt, hvad de har lovet – og vi har aldrig skulle vente på dem. Stabilitet er et nøgleord for Den lille Anlægsgartner”

– Kristian Holm, CASA Ejendomsselskab

“På en forbrugermesse i Forum Horsens blev vi bekendt med Den Lille Anlægsgartner, da vi søgte et professionelt oplæg til vores forhave og indkørsel. De lavede en anlægstegning efter vores ønsker samt især noget nytænkning. Dette blev starten på en komplet renovering af forhave, indkørsel, terrasse og bede. Efter et godt samarbejde med Den Lille Anlægsgartner’s dygtige folk har vi nu fået etableret vores ønskehave”.

– Sisse & Henrik, privatkunde